GRATIS FORSENDELSE PÅ ALLE ORDRE OVER 499 kr!

Pia Alstrøm bag Pilo´s

Hej 

Velkommen til min side – Jeg hedder Pia Alstrøm er 49 år og kommer fra Greve. Jeg har arbejdet med hair extensions i 8 år. Startede med en shop i Maribo på Lolland, men flyttede til Greve for 4 år siden. Hvor jeg har arbejdet som udekøreende med hair extensions. Min drøm har altid været at få en webshop og nu er den her. Jeg vil blive ved med at finde nye lækre produkter til kvinden som går op i stil og kvalitet.

Det spiritueller kom pludselig ind i mit liv. 

Det handler om skønhed – indre ro – glæde -tilfreds. Hvad skaber det? Prøv at tænk over hvor er du i livet? Er du glad- tilfreds? Prøv at træk vejret og slap af og mærk hvad der betyder noget her i livet. Jeg blev selv forbavset over hvad en sten kunne gøre- give mig uden at viden den betydning bare fordi den var smuk. Det er lidt en verden for sig selv og folk kan smile af en når man fortæller dem om en sten – Jeg er glad for at komme ind i den. Kan i alle have en dejlig dag.